Koppel loopt samen #balconymarathon in Dubai

Koppel loopt samen #balconymarathon in Dubai

Collin Allin en zijn vrouw Hilda legden de marathon af in 5 uur, 9 minuten en 39 seconden, zo blijkt uit de tijdsopname die ze online zetten. Ze kregen de hulp van hun 10-jarige dochter, die de rol van wedstrijdleidster op zich nam en haar ouders van de nodige drank, voeding en muziek voorzag.

"We dit it... #balconymarathon", liet Collin weten via Instagram. Hij feliciteerde ook zijn vrouw voor haar allereerste marathon. Zelf zegt hij plannen te hebben om een "grotere, globale en meer inclusieve" looptocht te organiseren. Mensen die wegens het coronavirus in lockdown zitten, zouden dan thuis enkele kilometers mee kunnen lopen.

Toulouse

De hashtag #balconymarathon is nog niet trending op sociale media, maar toch gingen al enkele mensen het Zuid-Afrikaanse koppel voor. Een 32-jarige man legde eerder in de Franse stad Toulouse een marathon af door meer dan 6.000 keer heen en weer te lopen op zijn balkon van zeven meter. Hij had er bijna zeven uur voor nodig. Een andere loper legde de 42,2 kilometer af in iets meer dan 5 uur door 727 keer rond zijn terras te lopen.

Meest gelezen
 1. nataliathumb

  Natalia deelt borstvoedingsfoto: «Zo mooi en zo echt!»

 2. kaatthumb

  Kaat Bollen deelt eerlijke foto: «Ik heb er vaak om gehuild, maar ze maken me ook tot wie ik ben»

 3. misspoesthumb

  Verraadt deze tip wie Miss Poes in ‘The Masked Singer’ is?: «Ik ben er 100% zeker van»

 4. lindathumb

  Linda de Mol verbreekt relatie na ‘The Voice’-schandaal: «Verschrikkelijke nachtmerrie»

 5. 05-deliveroo-international-croquet-day-kroket

  Vandaag is het internationale krokettendag: Hier haal je de beste kroketten van het land