Koppel komt terug van huwelijksreis en ziet 'Berlijnse muur' voor huis staan

Koppel komt terug van huwelijksreis en ziet 'Berlijnse muur' voor huis staan

Thomas Entwistle en zijn vrouw Rebekah kwamen net terug van een idyllische huwelijksreis op de Dominicaanse Republiek toen ze geconfronteerd werden met een metershoog, houten hek. Het was de eigenaar van een boerderij die de muur opzette. Volgens Thomas is het koppel slachtoffer geworden van een ruzie tussen een projectontwikkelaar en de eigenaar van de boerderij.

Berlijnse muur 

Volgens de eigenaar van het hek bouwde de projectontwikkelaar huizen op zijn grond. "We worden gegijzeld in een dispuut dat niet het onze is", aldus een furieuze Thomas. Dit was ons droomhuis en nu is het een nachtmerrie geworden. Het lijkt of we gevangen gehouden worden in ons eigen huis door dat hek."

"Rebekah huilt voortdurend. We kochten ons huis voor het mooie uitzicht en dat werd ons ontnomen. We zijn verplicht om de gordijnen toe te doen en leven nu voornamelijk op de eerste verdieping. Het is alsof de Berlijnse muur voor onze deur staat."

Couple return from honeymoon to find 6ft fence 'like the Berlin Wall' outside their dream home  https://t.co/da261ol6NK pic.twitter.com/NJx377bKA5

— Siglov Freudivan (@DerangedRadio) May 27, 2018