Kanye West wil president worden

Kanye West wil president worden

Tijdens zijn speech spuide hij kritiek op verschillende onderwerpen. Concreet richtte hij zich op mensen die jaloers en haatdragend zijn tegenover succesvolle artiesten als West zelf. Het zat hem dwars dat hij tijdens een bezoek aan een honkbalwedstrijd werd uitgejouwd door duizenden mensen. "Ik snap niet hoe mensen die hun hele leven werken en concerten uitverkopen op het hakblok moeten en worden beschouwd als loser", aldus West. "Ik zal sterven voor de kunst en waar ik in geloof. En kunst zal niet altijd beleefd zijn."

Daarnaast maakte hij bekend een gooi te willen doen naar het presidentschap in 2020. "Ja, zoals jullie kunnen raden heb ik besloten om in 2020 me kandidaat te stellen als president."

Het publiek reageerde enorm verrast, zeker toen hij ook nog eens opbiechtte dat hij onder invloed was van drugs. Zelfs presentatrice Miley Cyrus stond met haar mond vol tanden. "Nu weten we wat er gebeurt met Kanye West als hij wiet rookt. Wow", reageerde Miley perplex. "Kanye West for President!"