Jongedame krijgt ongepaste SMS na haar sollicitatie

Jongedame krijgt ongepaste SMS na haar sollicitatie

Megan Dixon solliciteerde voor een job bij een nieuw filiaal van restaurantketen. Op het einde van het sollicitatiegesprek zei de assistent-manager dat ze een mailtje zou krijgen met de beslissing. De achttienjarige Megan was nog geen minuut de deur uit of ze kreeg een SMS'je van de vrouw die ze juist gesproken had.

In het berichtje stond te lezen dat het een “nee” was. Vreemd genoeg stond er op het einde van het berichtje een ‘x'. Wanneer Megan vroeg waarom ze een negatief antwoord kreeg, ontving ze dit antwoord: “Ze was niet zo geïnteresseerd en haar antwoorden waren wat simpel”. Op het einde van dat bericht stond een misplaatste emoji, de tranen-van-het-lachen-smiley.

“Ik was in shock”, reageert Megan aan een Britse krant. “Ze hadden mij op z'n minst geschiktere feedback kunnen geven.”

Ondertussen liet een woordvoerder van de keten een reactie achter op het bericht: “Dat was niet bedoeld voor Megan, maar voor de manager van het restaurant. We kunnen ons niet hard genoeg excuseren voor deze vergissing.”

Imagine going for a job interview and the woman says she will email u in a few days but then waits 1 minute after u leave to text u this ? pic.twitter.com/8hOY899wNZ

— Meg (@megrdixon) February 7, 2017