John Travolta speelt 'Grease' na met zijn dochter in Super Bowl-spotje (video)

John Travolta speelt 'Grease' na met zijn dochter in Super Bowl-spotje (video)

Aan de zijde van zijn 20-jarige dochter blaast de 66-jarige acteur zijn bekende 'Grease'-danspasjes nieuw leven in voor een TikTok-filmpje.

In het 45 seconden durende spotje, voor een merk van gazonproducten, duiken ook andere Amerikaanse beroemdheden op. Presentatrice Martha Stewart verzorgt haar tomaten, acteur Carl Weathers speelt golf en Nascar-coureur Kyle Busch rijdt met een grasmaaier. Ook acteur Leslie David Baker, die de norse Stanley vertolkte in de Amerikaanse sitcom 'The Office', heeft een rolletje.

Vertoond tijdens pauze Super Bowl

Het spotje zal vertoond worden tijdens de pauze van de Super Bowl, de ontknoping van het American Football-seizoen, in de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari (Belgische tijd). Tijdens de vermaarde halftime show treedt dit jaar The Weeknd op, de Canadese artiest die vorig jaar wereldhits scoorde als 'Blinding Lights' en 'Save Your Tears'.

Afgelopen augustus deelde John Travolta al een video waarin hij danste met zijn dochter Ella. Dat deed hij ter nagedachtenis aan zijn vrouw Kelly Preston, die op 57 jarige leeftijd aan kanker overleed.