Jessie J heeft genoeg van commentaar op haar kleine borsten

Jessie J heeft genoeg van commentaar op haar kleine borsten

De 31-jarige zangeres van onder meer ‘Price Tag' en ‘Nobody's Perfect' kwam met haar foto, waarop haar tatoeage duidelijke te zien is, even terug op het feit dat haar tattoo fout gespeld is. Er staat ‘Don't loose who you are in the blur of the stars', terwijl ‘loose' in deze context als ‘lose' geschreven moet worden. “Ik heb die tatoeage laten plaatsen toen ik 18 jaar was. De tattoo-artiest heeft de fout toen niet opgemerkt. En ja, die tattoo is de reden waarom ik ‘high waist'-slipjes draag”, verduidelijkt ze.

'Klein borsten'-club

De vriendin van acteur Channing Tatum greep de gelegenheid om de commentaren op haar kleine borsten te counteren. “En ja, ik weet dat ik kleine borsten heb. Verdoe je tijd niet om me dat nog eens in te wrijven. Ik zie ze immers elke dag”, klinkt het.

Haar volgers reageerden erg positief op haar uitlatingen. “Je houdt tenminste van jezelf. Dat is het belangrijkste”, “Welkom bij de ‘kleine borsten'-club. Wij zijn koninginnen”, en “Dit is een van de vele redenen waarom ik je fantastisch vind!”, luidt het onder meer.

https://www.instagram.com/p/BxPjslxH5pT/

https://www.instagram.com/p/BxQGH4UHm8d/