Japanner kampeert nu al voor de release van de iPhone 6

Japanner kampeert nu al voor de release van de iPhone 6

De Japanse Apple-fanaat en blogger Yoppy was er het hart van in dat hij niet de eerste Japanner was met de nieuwste iPhone 5. Hij vertrok een dag voor de release naar de winkel en was verrast toen er al een hele massa mensen stond te wachten.

Maar dat hield hem niet tegen om de eerste met de iPhone 6 te willen worden. Met de assumptie dat die op de markt komt in september en een bordje waarop staat dat hij de eerste man met de nieuwe iPhone wil zijn, begon hij dus zeven maanden op voorhand te kamperen voor een Applewinkel.

De droom was er uiteindelijk eentje van korte duur. Nadat Yoppy begon te twijfelen of zeven maanden op straat kamperen wel zo'n goed idee was, vroeg hij aan een bediende van de Applewinkel wanneer de iPhone 6 juist op de markt komt. Het antwoord beëindigde zijn droom. Een releasedatum is nog niet vastgelegd en het toestel is zelfs nog niet aangekondigd.

Met deze nieuwe kennis droop Yoppy af, waarschijnlijk vastberaden om terug voor de winkel te gaan kamperen wanneer Apple de iPhone 6 aankondigt.