In Indonesië krijg je een vrouw bij de aankoop van een huis

In Indonesië krijg je een vrouw bij de aankoop van een huis

In Indonesië staat een huis te koop. Op zich niets ongewoons. Er staan jaarlijks een massa huizen te koop. Je zal het huis echter niet onbewoond betreden want bij de aankoop krijg je er een gratis vrouw bij.

Het huis in Sleman, met twee slaapkamers, twee badkamers, een visvijver en een grote tuin staat te koop voor 76.500 dollar (meer dan 72.000 euro). De advertentie staat al sinds het weekend online maar ging pas later viraal toen lokale journalisten het nieuws gingen onderzoeken.

Er werd eerst gedacht dat de advertentie een stunt of een grap was. De vrouw in kwestie, Wina Lie, bevestigde echter het nieuws. 'Ik ben inderdaad op zoek naar een partner.'

Ze verloor haar man in 2000 en voelde zich sindsdien eenzaam. Via deze weg hoopt de 40-jarige vrouw een nieuwe partner te vinden. Ze overweegt zelfs om met de koper te trouwen.  'Mijn doel is om het huis te verkopen aan een vrijgezel die verantwoordelijk en volwassen is', vertelt  Wina verder.

De advertentie luidt als volgt: 'Aanbieding van de eeuw!!! Koop het huis en je mag met de eigenares trouwen (onder voorwaarden). Alleen voor serieuze kopers en geen onderhandelingen mogelijk.'

Toch zal, indien de advertentie niet werkt, het huis verkocht worden zonder de extra bewoonster.