"Ik wil een man die mijn schema kan tolereren"

door
Roald
Leestijd 1 min.

Rihanna bereikte eerder deze week een mijlpaal in haar carrière door de eerste gekleurde vrouw te worden die het gezicht wordt van een campagne van Dior, maar op privévlak gaat het haar minder voor de wind. De popster werd door de roddelblaadjes gekoppeld aan Leonardo DiCaprio, maar volgens haar is daar niets van waar. "Blijf weg van blogs, want ze naaien je elke keer," zei ze in een interview met News.com.au.

Hoewel er geen plannen zijn om op korte termijn te trouwen, zei RiRi wel dat ze op een dag graag een echtgenote zou zijn. Maar wie zou de perfecte man zijn? "Iemand die mijn schema zou tolereren en niet bang is dat ik hem niet genoeg aandacht geef, want ik heb niet veel tijd," zei ze.  "Thuis leid ik een saai leven. Ik lig op de bank en ik kijk naar televisie."

De zangeres vertelde dat ze veel geleerd heeft uit haar voorgaande relaties met onder andere Drake en Chris Brown. "Hoe meer je jezelf respecteert, hoe meer respect mannen voor je hebben. Vrouwen zijn sterk, maar tegelijkertijd ook heel kwetsbaar. Ik heb me ingezet voor mijn carrière en voor mijn familie en daar maak ik me heel sterk voor. Maar ik heb ook momenten dat ik net een klein meisje kan zijn."