"Hopen dat bestuur OHL conclusies trekt uit 2de degradatie op drie jaar tijd"

Supportersgroep OHL2020, die de afgelopen maanden enkele keren in het nieuws kwam met kritische acties tegen het bestuur van Oud-Heverlee-Leuven, hoopt dat het bestuur lessen trekt uit de degradatie. "Als je twee keer op drie jaar tijd uit 1e klasse degradeert dan is er meer aan de hand dan enkel wat pech", aldus woordvoerder Sven Massart.

Massart vindt het gezien de diepe teleurstelling in alle geledingen van de club en het feit dat OHL2020 al twee keer aan tafel zat met het clubbestuur, momenteel niet de moment om opnieuw polemisch uit de hoek te komen ten aanzien van het bestuur. Toch hoopt hij dat het bestuur werk maakt van een verbetering van de sportieve knowhow in de club. "Dat is zeer belangrijk en tijdens onze vergadering vorige week donderdag heeft men laten verstaan die boodschap begrepen hebben", aldus Massart.

"We gaan van de komende voetballuwe maanden gebruik maken om de supportersbeweging rond OHL beter te organiseren en inhoudelijk en structureel meer vorm te geven", aldus Massart. Tijdens een persconferentie eind januari kondigde OHL2020 aan dat het de vzw Supportersorgaan OHL zal oprichten waarvan iedereen lid kan worden. De groep hoopt het bestuur van OHL te overtuigen op termijn afgevaardigden van deze vzw op te nemen in de algemene vergadering en raad van bestuur van de club.

bron: Belga