Hond met drie pootjes krijgt hilarische photoshopbehandeling

Hond met drie pootjes krijgt hilarische photoshopbehandeling

Na een auto-ongeluk raakte de linkervoorpoot van Bradley verlamd. Na lang nadien adopteerden Charley Desrochers en zijn vriendin Marianne het beestje, maar nadien volgde het droeve nieuws dat de poot moest worden geamputeerd.

Maar Bradley en Charley lieten het niet aan hun hart komen. Nadat de drievoeter genezen was van de operatie, kwam zijn baasje op een creatief idee. "Ik ben een grote fan van Photoshop. Op een dag was ik met Marianne aan het lachen dat het best grappig zou zijn als Bradley een getekende arm zou hebben waarmee hij menselijke dingen doet", getuigt Desrochers bij Mashable.

Bradley put on his hard hat to make sure the job site was up to code. #insta_dog #dogsofinstaworld #igcutest_animals #dailybarker #dogsofinstagram #petstagram #instagramdogs #dogstagram #dogoftheday #lovedogs #puggle #doglover #instadog #tripaw #tripod #tripoddog

Een bericht gedeeld door tripawd (@mydogbradley) op

Zo gezegd, zo gedaan en het Instagramaccount @mydogbradley was geboren. De feedback is volgens de oprichter ongelofelijk. "Mensen sturen ons foto's van hun driepotige dieren, wat wij hartverwarmend vinden. We hadden geen doel voor ogen met het account, maar het is fantastisch dat dit dieren die een amputatie hebben ondergaan normaliseert", besluit Charley.