Hoe het kruis van Justin Bieber tot een rechtzaak leidde

Hoe het kruis van Justin Bieber tot een rechtzaak leidde

Het kruis van Justin Bieber zorgt altijd voor beroering. Kijk maar naar de hetze die ontstond nadat er naakfoto's van de zanger gelekt waren. Maar ze hebben ook een Amerikaanse verpleegster en haar voormalige werkgever tot in de rechtbank gebracht.

De vrouw, Kelly Lombardo, werkte in Nortwell Health in Long Island dat in mei bezocht werd door Bieber. De popster had tijdens een partijtje voetbal iets gevoeld en vreesde dat een van zijn testikels gedraaid was. Uiteindelijk bleek alles ok te zijn, maar het nieuws dat er iets mis was met het kruis van de Canadees verspreidde zich al snel in de ziekenhuisgangen.

Een soa voor JB?

Volgens het ziekenhuis zou Lombardo gekeken hebben in het medische dossier van de Beebz, omdat ze gehoord had dat hij een geslachtsziekte had. Toen het nieuws bekendraakte, werd ze op staande voet ontslagen. Maar die beslissing vecht ze nu aan.

Lombardo beweert dat ze nooit het dossier van de popster geopend heeft. Volgens haar werd ze weggestuurd "omdat ze een vrouw is". In afwachting van een kopie van de officiêle reden voor haar C4 liet ze Page Six weten dat ze "uitkijkt naar een forse rechtzaak".