Hema verkoopt nu paaseitjes met gin-tonic

Pasen is in aantocht en dat betekent dat je weer paaseitjes kan inslaan. Als je dacht dat je alle smaken intussen wel gezien had, heb je het mis. De Nederlandse keten Hema verkoopt nu immers paaseitjes met gin-tonic smaak. Perfect als avondsnack of als aperitief!
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

Elk jaar komt Hema wel met een aantal bijzondere, nieuwe smaken. Melk, puur of witte chocolade zijn veel te gewoontjes. Enkele paaseitjes die ons verleidelijk in de oren klinken, zijn bijvoorbeeld die met discodip-crèmevulling en die met stroopwafel. Wie niet genoeg heeft met zo'n minuscuul eitje, kan ook gaan voor een groot ei uit ruby chocolade, gevuld met witte chocoladebolletjes en crisp.

Cocktails tijdens de werkuren

Alcoholliefhebbers vinden vanaf dit jaar hun gading dankzij de gin-tonic eitjes. Je bezatten met de delicatesse is (helaas) niet mogelijk, want er zit slechts 0,33% alcohol in verwerkt. Daardoor zijn ze wel perfect om tijdens de werkuren even de illusie te krijgen dat je van een cocktail zit te genieten. Of wat dacht je van een vleugje gin-tonic bij het ontbijt?