Helen Mirren deelt haar fitnessgeheim

Helen Mirren deelt haar fitnessgeheim

Helen Mirren, de 69-jarige actrice, heeft een lichaam dat veel vrouwen van alle leeftijden kunnen benijden. Volgens Mirren heeft ze dat lichaam niet verkregen door uren in de sportschool door te brengen. In een recent interview onthulde de actrice haar fitnessgeheim.

"Ik ga niet naar de sportschool," zei ze tegen People Magazine. "Ik probeer om te gaan. Mijn beste tip is om een fantastische sportoutfit te kopen, hem aan te trekken en vier sit-ups te doen. Daarna trek je het uit en neem je een douche," zei ze.

Dat klinkt als onze soort training.

"Maar dat is op lange termijn natuurlijk niet voldoende. Mijn visie over trainen is dat je beter makkelijk begint, met drie sit-ups, daarna vier en een week later vijf."

Als je er echter zo fantastisch uit wil zien als Mirren op een rode loper of in bikini, dan moet je een beetje meer tijd spenderen aan training. Maar maak je geen zorgen, het gaat om 11 minuten. Vorig jaar vertelde de actrice dat ze elke dag een eenvoudige oefening doet zoals sit-ups of ter plaatse hardlopen. "Die oefening heb ik mijn hele leven gedaan en ze maakt je in een mum van tijd fitter en sterker." Perfect voor iedereen die een hekel aan de sportschool heeft.