Heeft Melania Trump een dubbelganger?

Heeft Melania Trump een dubbelganger?

Het bizarre gerucht werd de wereld ingestuurd door actrice Andrea Wagner-Barton. Zij zag vorige week op beelden hoe de First Lady met haar gebruikelijke norse blik en giga-zonnebril naast Donald Trump stond, toen er plots alarmbellen afgingen. "Wil de echte Melania Trump rechtstaan?", vraagt ze zich luidop af op Facebook "'Ligt het aan mij of wordt er gebruik gemaakt van een stand-in voor Melania?"

En Wagner-Barton is duidelijk niet de enige die vermoedt dat het voormalige model een dubbelganger heeft, want de post werd al meer dan 120.000 keer gedeeld. Nochtans spreken veel Amerikaanse nieuwsmedia het nieuwtje tegen. Als bewijs publiceren ze foto's van dezelfde dag waarop de First Lady zonder zonnebril te zien is, en waaruit duidelijk blijkt dat het wel degelijk de échte Melania Trump is. 

Twitter

De kans is dus groot dat het klinkklare nonsens is. Toch blijven verschillende socialemediagebruikers nog achterdochtig. Tegelijkertijd zijn er op Twitter heel wat grapjassen die de draak steken met de complottheorie.

This is not Melania. To think they would go this far & try & make us think its her on TV is mind blowing. Makes me wonder what else is a lie pic.twitter.com/NCYIJfeVhx

— Patrick Monahan (@pattymo) 18 oktober 2017

Me: I can't deal with all this fake news, it's harming American democracy

Twitter: Melania Trump has a body double

Me: pic.twitter.com/QMXROMyRe8

— Sam Stryker (@sbstryker) 18 oktober 2017

Fake Melania Trump leaving the press conference after securing the bag pic.twitter.com/SYsYUnH2Cn

— Spooky X (@XLNB) 18 oktober 2017