Gezin moet droomhuis verkopen wegens dreigbrieven

Gezin moet droomhuis verkopen wegens dreigbrieven

Kort nadat het gezin Broaddus wilde verhuizen naar het oude herenhuis op 657 Boulevard in Westfield, New Jersey, ontvingen ze een eerste brief in de bus. “Mijn grootvader hield het huis in de jaren 20 in de gaten, mijn vader deed hetzelfde in de jaren 60. Nu is het mijn beurt”, stond er te lezen. “Ze hebben mij de opdracht gegeven om te kijken en te wachten op de Wederkomst.”

Nadien volgden er al snel verschillende dreigbrieven, steeds ondertekend met ‘The Watcher'. “Waarom ben je hier? Ik zal het ontdekken.”, “Die beweging had je beter niet gemaakt. Je wil het huis niet kwaad maken.”, “Laten jullie het jonge bloed in de kelder spelen?”, “Wie slaapt er in de slaapkamer aan de straatkant? Ik zal het snel weten.”, “Alle ramen en deuren in de woning laten me toe om binnen te kijken en al jullie bewegingen te volgen.”

De FBI is intussen bij het onderzoek betrokken om de identiteit van The Watcher te achterhalen. De burgemeester van Westfield, Andy Skibitsky, roept alle inwoners op om alle mogelijke informatie over de dader te melden aan de politie. Sommigen denken dat het om een buurman gaat die kinderen haat, maar er zijn ook velen die geloven dat het een hoax betreft, een leep vastgoedtrucje dat mogelijk helemaal uit de hand gelopen is.

Foto Realtor.com