Genitaliën van vossen helpen Zuid-Koreaanse vrouwen liefde te vinden

Genitaliën van vossen helpen Zuid-Koreaanse vrouwen liefde te vinden

Kim Min-kyeong is een Zuid-Koreaanse vrouw die in haar handtas een zakje heeft zitten waar een uitgedroogde vossenvagina inzit. Sommige Zuid-Koreaanse vrouwen geloven dat het gedehydrateerde geslachtsdeel hen zal bijstaan in de zoektocht naar de ware liefde. Al Jazeera sprak met Min-kyeong.

Omdat Kim een dertiger is, dringt de tijd voor haar om een gezin te stichten. Vorig jaar had ze een heleboel teleurstellende dates en ze gaf de hoop op om ooit te trouwen. Ze besliste om een sjamaan te raadplegen.

De sjamaan vertelde haar dat een gedroogde vossenvagina haar kon helpen bij de zoektocht naar een man. Kim kreeg het advies om de genitaliën een jaar lang in een zakje te bewaren en nooit te openen. Anders zou het zijn krachten verliezen.

De uitgedroogde vossenvagina kost 300 dollar (283 euro) en is gezegend door een sjamaan. Het lichaamsdeel geeft krachten uit de spirituele wereld en zou helpen mannen aan de haak te slaan. Vossen hebben volgens Koreaanse mythes de kracht om mensen aan te trekken en teleur te stellen.