Gedumpte bruid schenkt haar trouwfeest aan daklozen

Gedumpte bruid schenkt haar trouwfeest aan daklozen

Quinn Duane en Landon Borup ontmoetten elkaar in 2011. Ze verloofden in april vorig jaar en zouden dit weekend in het huwelijksbootje stappen in het Amerikaanse Sacramento. Minder dan een week voor de bruiloft, blies de bruidegom alles af. In plaats van bij de pakken te blijven zitten, maakte Quinn van het trouwfeest een prachtig avondfeest voor daklozen.

Het idee kwam van haar moeder Kari. "Ik vind het vreselijk voor mijn dochter dat ze dit moet meemaken. Maar ik wilde er toch nog een positieve draai aan geven. Het geeft me een goed gevoel dat ik gezinnen die dakloos zijn, een feestmaal kan geven."

Haar actie bleek een succes. Zo'n 90 mensen waaronder heel wat families met kinderen, alleenstaanden en grootouders, genoten van een 4-sterren maaltijd. De aanstaande bruid was zelf te veel van streek om naar het feest te komen. Maar omdat de huwelijksreis naar Belize al betaald is, gaat ze nog met haar moeder.

Bride's mother holds $35,000 wedding reception for the homeless after groom got cold feet http://t.co/f8txitNOHN pic.twitter.com/4eLUjtQOpA

— Daily Mail Femail (@Femail) October 19, 2015