Garderobe of interieur updaten? Hier shop je met een gerust geweten

Garderobe of interieur updaten? Hier shop je met een gerust geweten

Wie tijdens het shoppen niet alleen oog heeft voor esthetiek, maar ook voor het milieu, kent Juttu wellicht al langer. Bewust kopen staat centraal in het Belgische winkelconcept, dat twee jaar geleden gelanceerd werd. In België zijn er nu een viertal concept stores, waar je als klant terecht kan voor een duurzaam shoppinguitje. Zo vind je er zo'n zestigtal kleding- en designmerken die stuk voor stuk geselecteerd zijn omwille van hun kwaliteit, hun verhaal en hun visie.

Ontdekkingsreis

Shoppen is trouwens niet de enige reden waarom een bezoek aan Juttu de moeite loont. Het merk richt zijn winkels zo in dat het inspiratieplekken zijn voor de groen georiënteerde shopper. In de winkels vind je een bonte mix van lokale en internationale mode- en interieurlabels om te ontdekken. Denk daarbij aan ronkende namen als Fabienne Chapot, CÎME, La Favo, O MY BAG en Sofie Schnoor.

Naast fashion en furniture vind je er overigens ook food. Zo is er een foodcorner met smaakvolle, ambachtelijke producten van Juttu zelf. Verder is ook het het CHYL-café een interessante toevoeging. Je kan er proeven van een innovatieve keuken die volledig in het teken van seizoensgroenten staat.