'Game of Thrones' meets 'The Big Bang Theory' in nieuwe advertentie

'Game of Thrones' meets 'The Big Bang Theory' in nieuwe advertentie

In het filmpje speelt niet alleen Kristian Nairn de hoofdrol. Hij wordt ook vergezeld door Mayim Bialik, die we vooral kennen als nerdy wetenschapper Amy Farrah Fowler uit 'The Big Bang Theory'.

Homoschlepiens

Sodastream wil met de nieuwe advertentie op een ludieke manier duidelijk maken dat sleuren met plastic wegwerpflessen eigenlijk een prehistorische gewoonte is. En dat nemen ze wel heel letterlijk: de video speelt zich af in de nabije toekomst, in een wereld zonder plastic wegwerpflessen. Bialik blikt er terug op haar tijd als antropologe bij de laatste stam der Homoschlepiens, een mensensoort die enkel water uit plastic flessen dronk.

De Ierse acteur is naar eigen zeggen een grote fan van Sodastream. "Zelfs voor een grote kerel als ik is het best vervelend om rond te zeulen met flessen water van de winkel. Het is veel gemakkelijker om zelf je bruiswater thuis te maken", laat hij opteken. Over het nieuwe seizoen van 'Game of Thrones' kan hij jammer genoeg geen tipje van de sluier lichten. "Ik heb geen idee wat er zal gebeuren. Maar nu dat we weten dat Khaleesi op weg is naar Westeros, kan je er donder op zeggen dat er een heuse climax aankomt."