Fotograaf helpt bij huwelijksaanzoek in putje winter

Fotograaf helpt bij huwelijksaanzoek in putje winter

Eerder dit jaar kreeg Justin Bettman, een fotograaf uit New York, een romantische mail van een vreemdeling genaamd Jose. Jose vroeg de fotograaf om hulp bij het plannen van zijn huwelijksaanzoek op Valentijnsdag voor zijn vriendin.

Bettman is de man achter het #SetintheStreet fotoproject waarbij hij sets bouwt op het trottoir met ongewenst materiaal en weggegooide meubels. Hij maakt de decors toegankelijk voor voetgangers zodat hij foto's kan nemen en ze kan delen op online media.

Als locatie van het voorstel kozen Jose en hij voor de oever in Williamsburg in Brooklyn waar het echtpaar hun eerste date hadden. Maar hoe hebben ze de nietsvermoedende vriendin zo ver gekregen om mee te spelen?

"We bedachten een verhaal waarbij Jose zich kandidaat had gesteld voor een fotoshoot en toevallig gekozen werd," zei Bettman aan The Huffington Post. "Hij vertelde zijn vriendin dat er nog een model nodig was voor de shoot en dat ze haar hadden gevraagd om in te vallen. Toen we de shoot achter de rug hadden, ging hij op zijn knie zitten en toverde de ring tevoorschijn."

"Het was surrealistisch. Ik had nog nooit een huwelijksaanzoek live zien gebeuren," zei Bettman. "Het aanzoek fotograferen was interessant want ik ging samen met Jose door al die verschillende emoties op die koude winterochtend."

https://www.youtube.com/watch?v=1IbukWoeNKI