Fastfood wordt nu ook aan huis geleverd

Fastfood wordt nu ook aan huis geleverd

Toch kan niet iedereen donderdag massaal frietjes en hamburgers bestellen vanuit zijn luie zetel, er zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo moet je voor minstens 15 euro aan eten bestellen en in een straal van vijf kilometer rond het restaurant in de Sylvain Dupuislaan in Anderlecht wonen. In eerste instantie worden zes brommertjes ingezet om het eten rond te brengen. Dat schrijven De Morgen en La Dernière Heure.

Leverdienst uitrollen

Veel details kan de keten verder nog niet geven. «Het gaat om een test in slechts één restaurant van heel ons netwerk. Het is nog veel te voorbarig om daaruit te concluderen dat we ook op andere plaatsen aan huis gaan leveren», stelt woordvoerster Katrien Van Vracem. «Pas als het een succes is zullen we kijken wanneer, hoe en waar we de leverdienst zullen uitrollen in ons netwerk.» Fastfoodliefhebbers in andere gemeenten zullen dus nog even op hun honger moeten zitten.

Ingeburgerd in Frankrijk

Hoewel het bij ons een primeur is, is het al langer ingeburgerd in Frankrijk. Daar levert de hamburgerketen al eén op de tien bestellingen aanhuis.