Ex-drugverslaafde brengt vrouw aan het huilen met verrassende brief

Ex-drugverslaafde brengt vrouw aan het huilen met verrassende brief

Op haar Facebookpagina vertelt Amy dat jaren geleden haar portemonnee gestolen werd in een café en ze hem nergens meer kon vinden. Nu kreeg ze op het werk een brief die aan haar gericht was. In de envelop zat 140 dollar (zo'n 122 euro) en een brief die haar aan het huilen bracht.

"Ik kende je niet, maar ik bestal je"

"Ongeveer vijf en een half jaar geleden deed ik je iets vreselijks aan", staat er in de brief. "Ik stal je portemonnee uit je handtas. Ik was een drugsverslaafde en had geld nodig. Ik kende je niet, maar ik bestal je. Ik nam al het geld en een klantenkaart uit je portemonnee en gooide de rest in een vuilnisbak."

"Niet veel later belandde ik in een afkickcentrum en daar ben ik clean geworden. Nu ben ik al vier jaar sober en vond ik de klantenkaart terug tussen oude spullen", staat er verder uitgelegd. "Ik heb je naam opgezocht en heb gevonden waar je werkt. Dus hier ben ik."

"Ik zal nooit nog iemand zo kwetsen en ik zal een eerlijk leven leiden. Ik wens je niets dan geluk, voorspoed en een goede gezondheid toe.”

Reactie

Amy kon niet geloven dat de man na al die tijd nog zoveel moeite had gedaan om haar te vinden en postte een foto van de brief op Facebook. "Vreemde, ik ben blij dat je beter bent en heel erg bedankt! Het bracht me aan het huilen", schrijft ze op het sociale mediakanaal.