Engelsman ontsnapte al 27 keer aan de dood

Engelsman ontsnapte al 27 keer aan de dood

Alles begon in 1989 toen de 48-jarige Francis een elektrische schok kreeg wanneer hij een kapotte televisie herstelde. Daardoor vloog de man door de hele kamer. Drie jaar later werd hij opnieuw geëlektrocuteerd toen hij een stopcontact repareerde.

In 1993 werd de man omver gereden door een auto die vluchtmisdrijf pleegde. Dertien jaar later overkwam hem exact hetzelfde en vier jaar geleden raakte hij betrokken in een kettingbotsing.

Ziekenhuis

Bijna twintig jaar geleden werd bij de Brit een hersentumor vastgesteld, maar als bij wonder overleefde hij dankzij een operatie. Twee jaar geleden verloor de man een nier nadat er ook daar een kankergezwel werd vastgesteld.

Een andere keer werd de Brit opgenomen toen hij op straat een hartaanval kreeg. "Zeventien keer hebben de verplegers in de ambulance mij teruggehaald", zegt Francis in 'The Sun'. Enkele maanden later moest de man terug naar het ziekenhuis toen hij per ongeluk een overdosis Prozac had ingenomen.

Net wanneer je denkt dat het niet erger kan, heeft de Brit een bomaanslag en een gasexplosie overleefd. “Het is gek, maar ik denk dat ik de grootste gelukzak van het land ben.”