Emma Watson reageert op kritiek naaktfoto's

Emma Watson reageert op kritiek naaktfoto's

 critici.

De bekende fotograaf Tim Walker maakte foto's van Watson voor Vanity Fair. Daarop poseerde ze halfnaakt en droeg ze geen beha. Dat zorgde voor ophef, want voor de critici is dit tegenstrijdig met het feit dat Watson een activiste/feministe is. De 'Belle en het Beest'-actrice zet zich al drie jaar in voor de VN als ambassadrice voor vrouwenrechten en gelijkheid van de seksen.

Tijdens een interview met persbureau Reuters reageerde Watson op de kritiek: "Ik snap echt niet wat mijn borsten met feminisme te maken hebben. Dit is verwarrend", zegt de 26-jarige actrice. "Feminisme gaat over het geven van een vrije keuze aan vrouwen. Het is geen stok om anderen mee te slaan. Het gaat over gelijkheid, vrijheid en bevrijding."

De actrice staat nog steeds volledig achter de foto's en is er erg blij mee.

 

Maturing from Hermione to Belle in @beautyandthebeast is a true coming-of-age story for @EmmaWatson: "I couldn't care less if I won an Oscar or not if the movie didn't say something that I felt was important for people to hear." Read the full cover story at the link in bio. Photograph by Tim Walker.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Being a feminist doesn't mean you can't be sexy. You go girl ? @EmmaWatson @VanityFair ? pic.twitter.com/XaIztMqEar

— Hello Dudettes ? (@JuliaLlanos) March 6, 2017