Eminem beschuldigt P. Diddy van moord in nieuwste nummer

Eminem beschuldigt P. Diddy van moord in nieuwste nummer

Eminem bracht onlangs het nummer 'killshot' uit waarin hij rapper Machine Gun Kelly uitmaakt voor loser. Toch is het niet deze passage die voor controverse zorgt. De muzikant heeft slechts twee zinnen nodig om die andere rapper, P. Diddy, te beschuldigen van moord. "The day you put out a hit, is the day Diddy admits he put the hit out that got ‘Pac killed. And I'm just playing, Diddy, you know I love you." Hoewel Eminem op het einde duidelijk maakt dat het een mopje is, zijn collega's verbolgen over de manier waarop hij Diddy aanpakt.

Kwaad bloed

De dood van Tupac in 1996 is één van de grootste mysteries in de muziekwereld. Dat Eminem nu beschuldigingen uit zonder bewijs, valt in slechte aarde. "Hoe durf je Diddy ervan beschuldigen? Producer Jimmy Iovine en anderen hebben veel meer geprofiteerd van zijn dood", aldus Jay Electronica.

Notorious B. I. G. 

P. Diddy heeft nog niet gereageerd op het nummer, maar zijn manager Joe Budden laat weten dat hij niet opgezet is lyrics van Eminem. Volgens hem zal het dan ook niet lang duren vooraleer Diddy hem van een wederwoord voorziet.