EL James brengt op 18 juni vierde boek van Fifty Shades of Grey uit

EL James brengt op 18 juni vierde boek van Fifty Shades of Grey uit

"Elk verhaal heeft twee kanten," zei EL James, de auteur van de recordbrekende erotische trilogie Fifty Shades of Grey. Nu kondigde James aan dat ze dat verhaal opnieuw zal vertellen, maar dan vanuit het oogpunt van Christian Grey.

James kondigde via Instagram aan dat 18 juni (de fictieve verjaardag van Grey) de release date zal zijn van het vierde boek in de reeks dat simpelweg 'Grey' getiteld is.

In het boek wordt de liefdesaffaire tussen de sadistische miljardair en Anastasia Steele opnieuw verteld maar ditmaal vanuit het perspectief van Grey.

"Christian is een complex karakter en lezers zijn altijd gefascineerd geweest door zijn verlangens, motivaties en zijn onrustige verleden," schreef James in een blogbericht. "En zoals iedereen die zelf in een relatie zit, weet: er zijn twee kanten aan elk verhaal."

"Ik ben blij dat ik weer kon terugkeren naar het schrijven en weer kan samenwerken met mijn fantatische team van Vintage."

In het nieuwe boek wordt uitgelegd wat er zo speciaal is aan Steele volgens Grey en waarom hij haar niet kan vergeten.

Volgens Anne Messite, de redacteur van James, heeft de nieuwe roman alle dwingende attributen van zijn voorganger en krijgen fans van de reeks opnieuw waar ze zo naar verlangen.