Een babyvel au naturel

Een babyvel au naturel

Voor fans van natuurlijke (of resoluut geen) make-up is er de nieuwe CC Cream Hyaluron-Filler van Eucerin. Die maakt je teint egaal en laat je huid stralen. Voor een natuurlijk, blakend gezond gelaat (€17,99)

In de onophoudelijke strijd tegen wallen, lanceert Clinique zijn Pep-Start Eye Cream. Een hydraterende crème die je blik meteen laat stralen, dankzij de massage-applicator. Bye bye, vermoeide ogen! (€25)

Twintig jaar geleden lanceerde Nuxe zijn lippenbalsem Rêve de Miel. Om dat te vieren, brengt het merk die nu weer uit als limited edition. Nog altijd op basis van acaciahoning, galamboter, zoete amandel, rozenbottel en pompelmoesextract. (€11,25)

L'Oréal Paris breidt zijn gamma ‘Extraordinary Oil' uit met dit voedend nachtmasker op basis van Royal Jelly en essentiële oliën. Masseer grondig op je huid voor een kalmerend effect. (€15,99)

Een snelle en efficiënte make-up remover, met 'micellen' die onzuiverheden verwijderen en je huid reinigen. Dat is precies wat Corine de Farme je voorstelt met zijn Miccelar Cleansing Foam, verrijkt met korenbloemextracten. (€3,90)

De VisaPure van Philips heeft er een ‘Advanced' model bij. Naast het borsteltje om je huid te reinigen, krijg je er nog twee andere opzetkopjes bovenop: het ene om de contouren van je ogen op te frissen en het andere om je gelaat te masseren. (€199,99)

 

Door Pierre Jacobs