Droomjob: flamingo's verzorgen op de Bahama's

Droomjob: flamingo's verzorgen op de Bahama's

Het Baha Mar resort kwam op de proppen met de unieke vacature. Dit vakantieverblijf op zich is al reden genoeg om te solliciteren voor de baan. Het bestaat immers uit drie hotels, verschillende lounges, bars, restaurants, een golfbaan, spa én een casino. De ideale bestemming voor luxepoesjes dus.

Volgens de vacature is het Baha Mar resort op zoek naar een soort teamleider, die samen met de rest van het personeel de flamingo's verzorgt. Tegelijk hou je ook een oogje in het zeil wat betreft het natuurreservaat waar de dieren leven én geef je uitleg aan de bezoekers die er achter vragen.

Eisen

Jammer genoeg is het niet voldoende om gewoon een fan te zijn van de roze vogels. Zo wordt er ook verwacht dat je een diploma in zoölogie hebt én dat je al vijf jaar ervaring in het verzorgen van exotische dieren achter de rug hebt. Een derde vereiste is dat je zelf een sociale vogel bent en dat je communicatievaardigheden op punt staan. Een praatje slaan met de gasten van het resort hoort immers bij je dagelijks takenpakket.

https://giphy.com/embed/sI9zGC4bh9eCI