Doelman Sunderland wil tickets en reis van fans vergoeden na 8-0 pandoering tegen Southampton

Doelman Sunderland wil tickets en reis van fans vergoeden na 8-0 pandoering tegen Southampton

Afgelopen zaterdag reisden zo'n 2500 trouwe Sunderlandfans mee naar het St Mary's Stadium voor de uitwedstrijd tegen Southampton. Daar waren zij getuige hoe het team van Ronald Koeman Sunderland vernederde en naar huis stuurde met een nederlaag die hen nog lang zal bijblijven. Na 90 minuten stond het namelijk 8-0 voor Southampton. Dat is meteen de grootste nederlaag in de clubgeschiedenis van Sunderland. Doelman Vitto Mannone wil de trouwe fans nu tegemoet komen.

De doelman wil dat de fans de kosten voor de reis en het ticket terugbetaald krijgen van de spelers. "Ik zal persoonlijk bij de spelers rond gaan en vragen of het mogelijk is om de kosten te vergoeden. Ik vind dat we alles moeten terugbetalen. We verloren alle duels, we werkten niet hard genoeg en na een paar tegendoelpunten gooiden we de handdoek in de ring. Dat geldt voor alle spelers dus ook voor mij," vertelde de doelman.

"Het was een erg zware dag voor de spelers, maar ook voor de fans," vervolgt Mannone. "We moeten beseffen dat we erg speciale fans hebben en we mogen blij zijn met zo'n trouwe supporters. Ik had namelijk nooit op dezelfde manier gereageerd als onze supporters." Daarmee doelt Mannone op de fans die onverstoorbaar bleven zingen zelfs toen het 8-0 stond.

https://www.youtube.com/watch?v=qINFA8YC_fA