Dit zijn de nieuwste dating-trends

Dit zijn de nieuwste dating-trends

Hard to get spelen was lang een veelgebruikte techniek, maar daar komt nu verandering in. Exact het omgekeerde is nu de nieuwe trend: breezing. In de praktijk betekent dit dat je zo snel mogelijk terugstuurt naar je date én daarnaast ook alle posts op sociale media een ‘vind ik leuk' geeft. Liefde anno 2017 uit je immers ook virtueel. En door alles te liken maak je duidelijk dat je geïnteresseerd bent.

Een andere veelgebruikte methode is lachen met nagenoeg alles wat je date zegt. Ook al beschikt je tafelpartner niet bepaald over het meest verfijnde gevoel voor humor, toch doe je er goed aan om uitbundig te lachen bij elk potentieel grappig moment.

De duikboot

Een andere trend is submarineing, een fenomeen dat voor veel online daters bekend in de oren zal klinken. Jullie hebben al een paar geslaagde dates achter de rug, hebben seks gehad en elkaars vrienden ontmoet. Je denkt dus dat het de goede kant op gaat met jullie, maar plots laat hij of zij niets meer van zich horen. Hij of zij lijkt wel van de aardbodem verdwenen én er is geen enkele manier waarop je nog contact met elkaar kan opnemen. Een paar maanden later duikt hij of zij plots weer uit het niets opnieuw op. Excuses over de reden voor die afwezigheid komen er niet, nee, je date doet gewoon alsof zijn of haar neus bloedt en vraagt of je iets mee gaat eten of drinken.