Dit zijn de meest opvallende telefoonhoesjes van het moment

Dit zijn de meest opvallende telefoonhoesjes van het moment

Er zijn heel wat smartphones op de markt, maar er zijn nog veel meer hoesjes te verkrijgen. Die zijn niet alleen handig om je telefoon te beschermen tegen krassen en deuken, ze maken van je smartphone toch een unieker exemplaar. Of het nu een Samsung S10 Lite hoesje is, of eentje voor de iPhone X of een Huawei P40, je vindt ze in alle geuren en kleuren.

Hoewel de aangeboden hoesjes er meestal nog vrij ‘normaal' uitzien, bestaan er ook prettig gestoorde exemplaren. Wij selecteerden er vijf die je mond – en die van de mensen rondom je – doen openvallen.

De Nokia-lookalike

Amazon

We reizen even terug in de tijd naar het jaar 2000. Herinner je je de Nokia 3310 nog? Daar werden maar liefst 126 miljoen exemplaren van verkocht. Logisch ook, want hij was niet kapot te krijgen. Er was altijd wel iemand in je omgeving die zo'n telefoon had, en zelfs in 2020 snakken sommige mensen nog terug naar die legendarische gsm. Wel, voor die mensen hebben we goed nieuws, want bovenstaand hoesje combineert dat nostalgische gevoel met de technologie van de dag van vandaag.

De chocolade-lover

Amazon

Tja, wie lust er geen chocolade? Als je het met mate naar binnen speelt, is het goed voor de gezondheid en als we de Azteken mogen geloven, blijkt het tevens een boost te geven aan het libido. De zon is echter de grootste vijand van chocolade, dus het constant op zak hebben, wordt een smerige bedoening. Een chocoladehoesje komt dan het dichtst in de buurt, en jawel, ook dat bestaat.

De ‘zonder achterkant'-look

Amazon

Sommige mensen houden zo hard van technologie dat ze meer geïnteresseerd zijn in hoe de binnenkant van hun smartphone eruitziet, dan hoe hij langs buiten vakkundig werd afgewerkt. Jammer genoeg haal je de achterkant van je smartphone er niet (meer) zomaar af, en dat zou overigens vonken geven als het begint te regenen. Dan maar gewoon een hoesje dat focust op de binnenkant?

Het smeltende ijsje

Amazon

Met de veel te warme zomers van de laatste jaren kan een ijsje enorm deugd doen, en zeker ook zo'n heerlijk driekleurig waterijsje. Hoezo, daar bestaat een hoesje van? Jazeker! En het bijkomende voordeel: geen kat die je smartphone tijdens een onoplettend moment zal meejatten, want wie steelt er nu een ijsje?

De teenslipper

Amazon

Volgens onze informatie kan je met een sleffer nog steeds niet bellen, maar je kan wel doen alsof. En als je dan toch op dat gekke idee komt, kan je je even goed een hoesje aanschaffen dat eruitziet als een teenslipper. De mensen gaan je wel raar bekijken als je vriend(in) belt, maar dan heb je toch alweer eens goed gelachen.