Dit zegt je haarkleur over je seksleven

Dit zegt je haarkleur over je seksleven

Het bedrijf liet 5.117 mannen en vrouwen tussen de 18 en 34 jaar een enquête invullen. Dat leverde de volgende opvallende resultaten op.

Zwart haar

Mensen met zwart haar zitten niet verlegen om een onenightstand. Uit de studie blijkt dat 65% van de mensen met zwarte lokken al eens met een vreemde of vriend in bed is gedoken voor slechts één nacht, tegenover 61% van de mensen met blond haar, 59% van de mensen met bruin haar en 57% van de roodharigen. Dat verschil kan te wijten zijn aan het feit dat zwartharigen gretig gebruik maken van datingsites en dito apps om een bedpartner te vinden. Of aan het feit dat ze enorm zelfzekerd zijn over hun bedprestaties: 56% denkt dat een nummertje met hen mindblowing is.

Rood haar

Roodharigen zijn echte stoeipoezen tussen de lakens, zo blijkt uit het onderzoek. Een op vijf is wel te vinden voor een rollenspel of een wilde avond in de stijl van 'Fifty Shades of Grey'. Van onenightstands zijn de vurige dames daarentegen geen fan.

Blond haar

Als het van blonde mensen afhangt is seks in bed passé. Voor wat gerampetamp gaan ze het liefst op locatie. Zo deed 80% het al eens onder de douche of in bad, 67% maakte het gezellig in de auto en 51% trok naar buiten. Toch zien ze zichzelf niet als blonde seksgoden. Slechts 40% vindt dat ze geweldige minaars zijn, waardoor ze onderaan de ranglijst bengelen.

Bruin haar

De bruinharigen staan bekend om hun zelfvertrouwen en charme in bed, maar komen wel als saaiste scharrels uit de bus. Ze hebben geen sensationeel geweldige seks, maar echt slecht kan je de vrijpartij ook niet noemen. Ze bungelen er zo'n beetje tussenin. Slechts 12% staat te springen van genot als hun partner met een zweepje aankomt en 17% durft wel eens een datingapp te gebruiken om iemand te scoren, maar doorgaans delen ze het liefst de lakens met iemand waar ze zich bij op hun gemak voelen.

https://giphy.com/embed/6e8VG34gM0r8A