Dit is het geheim voor hét ultieme vrouwelijke orgasme

Dit is het geheim voor hét ultieme vrouwelijke orgasme

Dat klinkt als de droom van elke vrouw, maar hoe bereik je het in godsnaam? The place to be is deze keer de baarmoederhals, het buisvormige gedeelte van de baarmoeder dat eindigt in de vagina. Wanneer je dat stimuleert, zou je in principe een cervicaal orgasme kunnen krijgen.

Heilige graal

Dat het hier niet zomaar om een fabeltje gaat, wordt bewezen door enkele vrouwen op internet, die dit soort orgasme beschrijven als de heilige graal der orgasmes. Het is namelijk zo dat je lichaam hierdoor in pure extase geraakt: je voelt het orgasme letterlijk van kop tot teen.

Het enige jammere is dat dit orgasme niet zo gemakkelijk te bereiken is. Om bij de baarmoederhals te komen is een zeer diepe penetratie vereist. Daarnaast moet je ook enkel de rand van de baarmoeder prikkelen. Dat vergt niet alleen veel oefening, voor veel vrouwen is dit ook een gevoelige zone, waardoor diepe penetratie pijnlijk kan zijn indien het niet voorzichtig gebeurt. Op zijn hondjes zou het gemakkelijkste standje zijn om een cervicaal orgasme te bereiken, zowel met je partner als met een dildo.