Dit is de nieuwe vriend van An Lemmens

Dit is de nieuwe vriend van An Lemmens

Neen, An Lemmens is niet samen met Niels Destadsbader. Hoewel die geruchten de ronde deden, doorprikt de 38-jarige ‘The Voice Senior'-presentatrice die vermoedens vandaag door de échte gelukkige voor te stellen. Dat is Sam Ostyn, een filmregisseur uit Mechelen die zijn eigen zaak heeft en cosmeticagigant Garnier, horlogemerk Komono en radiozenders als Radio 1 en Studio Brussel in zijn portfolio heeft zitten.

Enkele jaren geleden filmde hij een documentaire over het stadje Truth or Consequences in New Mexico. Daarmee haalde hij de voorpagina van de lokale krant ‘The Herald of Truth or Consequences'. Naast regisseren heeft Sam ook een passie voor dj'en. Zo etaleerde hij zijn technobeats al in onder meer ‘Fuse' en ‘Silo Club'.

(V)echtscheiding

De twee zijn ondertussen drie weken samen. En dat doet An deugd, want de laatste jaren heeft ze heel wat zwarte sneeuw gezien op relatiegebied. Zo scheidde ze in 2015 van haar toenmalige echtgenoot Arne Quinze, met wie ze een dochtertje heeft, Zappa Rosa.

De scheiding liep echter niet van een leien dakje. “Na een heel zware en traumatische scheiding is het erg fijn om me weer zo te voelen. Ik ben heel hard gekwetst geweest. Alles waarin ik geloofde, bleek een leugen. Zoiets wilde ik mezelf niet meer aandoen. Dan word je plots verliefd en verdwijnt alle ratio. En denk je: foert, we zullen wel zien. Want zelfs al loopt het mis, je komt dat weer te boven. Een hart geneest altijd”, vertelde ze eerder op Qmusic.

Foto: Facebook / Sam Ostyn

UPDATE: Ondertussen heeft An op Instagram gereageerd over het feit dat haar liefdesleven het nieuws gehaald heeft. Daar is ze allerminst mee opgezet. Ze benadrukt dat "haar leven geen leesvoer is" en dat "de boekskes en zij nooit vrienden gaan worden".

https://www.instagram.com/p/BrhnFDpgO0L/