Dit is de eerste afvaller in De Mol

Dit is de eerste afvaller in De Mol

De 39-jarige psychologe Kelly. - Foto SBS Belgium

Kelly was naar eigen zeggen nog lang niet uitgespeeld. «Mijn snelle exit kwam totaal onverwacht en ik was er echt niet goed van. Dagenlang kon ik niet eten of slapen», getuigt ze. De 39-jarige psychologe uit Laarne moest vaststellen dat ze de leugenaar niet kon ontmaskeren. «Door de dingen die ik had gehoord en gezien, dacht ik te weten wie de mol is. Maar blijkbaar heb ik het volledig verkeerd ingeschat.»

Ondertussen kan Kelly de ontgoocheling plaatsen. Toch keert de pijn een beetje terug, nu alles wordt uitgezonden. «Ik vind het vooral erg voor mijn kinderen. Zij weten pas sinds vorige week dat ik deelnam aan De Mol. Ze zijn enorme fans van dit programma en spelen het zelfs met hun vriendjes. Ze gingen ervanuit dat ik lang in het spel zou zitten, dus dit zal voor hen toch wel eventjes pijnlijk zijn.»

 

Toen Kelly's omgeving vernam dat het boeddhistisch centrum in Zuid-Frankrijk maanden geleden een dekmantel was voor haar deelname aan De Mol, kreeg ze alleen maar lovende reacties. «Zeker de helft dacht zelfs dat ik de saboteur van dienst was», lacht ze. Of ze voor die rol zou hebben toegezegd, kan Kelly niet met zekerheid zeggen. «Achteraf gezien zeker wel, want dan had ik het volledige avontuur mogen beleven. Maar ach, hoe kort het ook was, het was van de eerste tot de laatste minuut puur genieten.»

Evelien Vantomme