Dieet Victoria's Secret-model getest: “Verschrikkelijk”

Dieet Victoria's Secret-model getest: “Verschrikkelijk”

Modellen voor Victoria's Secret stomen zich voor dé lingerieshow van het jaar altijd tijdig klaar. Dat doen ze door bijna niets tot zelfs dagenlang helemaal niets te eten. Twee vrouwen hebben dat dieet uitgetest. “ik zou het mijn ergste vijand niet toewensen."

Negen dagen voor de jaarlijkse show van Victoria's Secret drinken de lingeriemodellen enkel proteïneshakes gemaakt van eipoeder en 3,5 liter water. De laatste twee dagen drinken ze enkel nog water en twaalf uur voor de show wordt er niets meer gegeten of gedronken.

Twee YouTubers, Candace Lowry en Michelle Khare, besloten om zelf het dieet eens te volgen. Weliswaar niet de volledige negen dagen. Twee dagen lang volgden ze het normale dieet van een model, de volgende twee dagen stapten ze over op het vloeibare dieet.

Vier dagen lang een aangepaste versie van het dieet volgen, was voor Candace en Michelle genoeg om tot dezelfde conclusie te komen. "Niet leuk, niet veilig en niet slim. Het is geen gezonde manier om gewicht te verliezen en niemand zou dit moeten doormaken." De twee vrouwen filmden de hele ervaring.