Deze vijf types mannen kom je tegen op Tinder

Deze vijf types mannen kom je tegen op Tinder

1. De man die emotioneel niet klaar is

Het gaat dan om mannen die recent weer vrijgezel geworden zijn. Ze zijn ervan overtuigd dat ze klaar zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en hebben daarom een profiel op Tinder aangemaakt. Ze zijn vooral op zoek naar bevestiging of troost om hun vorige relatie te verwerken.

Je kan ze herkennen omdat ze zeggen dat ze “dit nog nooit hebben gedaan”. De kans is groot dat ze nog niet klaar zijn om zich opnieuw te binden.

2. De luie dater

Deze man belooft veel, maar schiet zelden over tot actie. Vaak gebruiken ze Tinder om een beetje rond te kijken of uit verveling. Voor hen is de app meestal puur entertainment. Ze willen kijken of ze nog goed in de markt liggen. Ze praten kort met iemand die hen interessant lijkt, maar verdwijnen snel weer.

Je kan ze herkennen omdat hun profiel niet erg uitgebreid is. In een chatgesprek zijn ze vaak kort en praktisch. Als je een date plant, is het goed mogelijk dat ze net op voorhand afhaken.

3. De lustige lover

Wie gewoon wat plezier zoekt, zal dat bij deze man zeker vinden. Het avontuur kan wel langer duren dan een nacht, maar het is meteen duidelijk dat het enkel om seks draait.

Je kan ze herkennen omdat ze veel selfies op  hun profiel plaatsen, vaak voor de spiegel en met bloot bovenlijf.

4. De romanticus

De romantici nemen Tinder een pak serieuzer. Ze hopen er echt de liefde te vinden en doen daarvoor hun uiterste best. Ze zullen dan ook snel duidelijk maken dat ze op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Je kan ze herkennen door de vele familiefoto's en kiekjes met kinderen of honden.

5. De moegestreden vrijgezel

Deze mannen zijn al enkele jaren vrijgezel, maar slagen er maar niet in om de ware te vinden. Ze zijn gefrustreerd en dat merk je aan alles. Ze staan cynisch en negatief in het leven.

Je kan ze herkennen omdat hun profiel er perfect uitziet. Toch voel je hier en daar dat het een beetje schijn is. Zinnen als "ik verspil liever geen tijd aan mensen die het niet serieus menen" maken meteen duidelijk hoe de vork in de steel zit.