Deze vijf evenementen vieren 30 jaar 'Back to the Future'

Deze vijf evenementen vieren 30 jaar 'Back to the Future'

'We're going back' in Los Angeles

Van 21 tot 25 oktober kunnen fans naar Los Angeles trekken om in de voetsporen van Martcy McFly en Doc Brown te treden. Op het programma staat onder meer een bezoek aan de set van Hill Valley en de première van de documentaire 'Back in Time'.

Tentoonstelling 'Back to the Future' in Turijn 

Nog tot en met 15 november opent het Italiaanse Ecomuseo del Freidano in Turijn de deuren. Je kan er onder meer kledij en objecten uit de films gaan bewonderen. Daarnaast kunnen bezoekers ook een ritje maken in de fameuze DeLorean en in de openlucht van de drie films genieten.

'Back to the Future' cruise in de Caraïben

Van 7 tot 14 november kan je op een cruise stappen samen met enkele acteurs uit de saga. Grote kans dat je op het dek Dave, de broer van Marty McFly, zijn vader George en burgemeester Goldie Wilson tegen het lijf loopt. Onderweg stopt de cruise in Haïti, Jamaica en Mexico.

Washington West Film Festival in Washington 

Op 21 oktober zal dit filmfestival de drie delen van 'Back to the Future' uitzenden. Op de rode lopen kan je Christopher Lloyd, de acteur die Doc Brown speelt, scenarist Bob Gale en Claudia Wells, de vriendin van Marty, verwachten.

'Back to the Future'-marathon in Gent

Ook Film Fest Gent viert de verjaardag van de trilogie. Op woensdag 21 oktober kan je de drie films op het witte doek bekijken. Ook in tien andere Kinepolis complexen kan je van de eerste twee films genieten.