Deze man koos het verkeerde tijdstip uit voor zijn huwelijksaanzoek

Deze man koos het verkeerde tijdstip uit voor zijn huwelijksaanzoek

Een huwelijk is een viering van de liefde tussen de bruid en bruidegom. Alles staat in het teken van de verbintenis die de twee met elkaar aangaan. Maar dat had deze huwelijksgast niet echt door. De man ging tijdens de receptie recht voor de bruid en bruidegom op een knie zitten en verraste zijn vriendin met een huwelijksaanzoek.

De afbeelding werd online geplaatst door een anonieme gebruik van de Amerikaanse sociale website Reddit. Sinds het uploaden van de foto werd het account van de gebruiker verwijderd. Maar dat hield anderen niet tegen om het vreemde beeld massaal te bekijken en er meer dan duizend commentaren op te plaatsen. Velen kunnen niet geloven hoe een huwelijksgast het pas getrouwde koppel zoiets kan aandoen.

Op de foto kan je de bruid en bruidegom zien lachen. Toch is er veel discussie over de uitdrukking van de vrouw. "Haar lach zegt 'proficiat', haar ogen zeggen 'trut'", schrijft een gebruiker. Dat wordt aangevuld met commentaren als: "De bruid doet goed haar best om de moord die ze gaat plegen, te verbergen."

De gebruikers van Reddit voelen duidelijk mee met het gehuwde koppel. Sommigen plannen zelfs een wraakactie. Zo wordt er voorgesteld om op het huwelijk van de verloofden aan te kondigen dat ze zwanger zijn. Het doet allemaal sterk denken aan aflevering van de Amerikaane serie Friends waarin de 'thunder' van Monica wordt gestolen door Rachel en Ross (zie video).

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=n6iko_JBD_4[/embed]

 

"Hoe irritant een gelukkig koppel ook kan zijn op hun huwelijksdag, het is nooit aanvaardbaar om de bruid en bruidegom teniet te doen door een huwelijksaanzoek te doen tijdens hun speciale dag", stelt William Hanson, een expert op het vlak van beleefdheidsregels. "Als je er niet tegen kan dat alle aandacht naar andere mensen gaat, dan is een huwelijk misschien niet echt iets voor jou."