In deze job word je betaald om met Lego te spelen

In deze job word je betaald om met Lego te spelen

Speelde je als kind al graag met kleurrijke blokjes? Dan zal de vacature van Merlin Entertainment, de eigenaar van de Lego-pretparken, je als muziek in de oren klinken. Het bedrijf is immers op zoek naar een Master Model Builder, oftewel een Lego-bouwvakker.

De nieuwe werknemer moet uiteraard een getalenteerde Lego-bouwer zijn, maar daarnaast moet die goed overweg kunnen met kinderen. Verder wordt er van de kandidaten verwacht dat ze workshops kunnen organiseren en media te woord kunnen staan. Vlot Engels spreken behoort ook tot de eisen, aangezien je tewerkgesteld zal worden in het Legoland Discovery Centre in de Britse stad Birmingham.

5.000 concurrenten

Wie zich aangesproken voelt, begint best snel aan de motivatiebrief. Op de site van Merlin Entertainment staat immers te lezen dat de deadline morgen al valt.

Volgens Metro.co.uk hebben trouwens al meer dan 5.000 mensen gesolliciteerd voor de job. De vijftig beste kandidaten zullen uitgenodigd worden voor een competitie, waar ze het tegen elkaar zullen moeten opnemen.