Deze geluksvogel had drie keer raak met krasloten in een maand

Deze geluksvogel had drie keer raak met krasloten in een maand

Christopher Kaelin, een 31-jarige man uit Chicago, mag zich deze maand de grootste geluksvogel van de wereld noemen. Hij won maar liefst drie keer met krasloten in minder dan een maand, voor een totaal bedrag van 276.000 dollar (200.000 euro).

Kaelin omschrijft zichzelf als iemand die af en toe meespeelt aan de loterij. Begin april won hij met een kraslot 25.000 dollar (18.000 euro). Kaelin en zijn verloofde waren dolgelukkig met hun winst en gingen uit eten om dat te vieren. Nadien stopten ze bij een tankstation en Kaelin kon het niet laten om zijn geluk nog eens te beproeven. Hij kocht een nieuw kraslot en won 1.000 dollar (720 euro).

Maar daar hield het nog niet op. Een week later kwam hij langs de krantenkiosk waar hij het lotje kocht dat hem 25.000 dollar opleverde. Hij kon het niet laten om nog een lotje te kopen. Eenmaal hij terug op zijn kantoor was, kraste hij het lotje en ontdekte hij weer een winst van 25.000 dollar. Het werd nog beter voor Kaelin wanneer hij zijn winst ging ophalen en bleek dat hij een vergissing had gemaakt. Hij had geen 25.000 dollar gewonnen maar 250.000 dollar (180.000 euro).

Al bij al won hij 276.000 dollar wat nog niet zo'n ongelofelijk hoog bedrag is, maar hij is er zeer tevreden mee want als hij nog meer had gewonnen zou hij veel meer belastingen moeten betalen. Hij wilt ook niet dat zijn leven te hard verandert en dat mensen hem constant achterna zitten voor zijn geld, al moet hij wel toegeven dat de telefoon roodgloeiend staat na zijn drievoudige winst.

Volgens hem is de prijs groot genoeg om zijn leven te veranderen maar niet groot genoeg om problemen te veroorzaken. Met het geld zal hij zijn studentenlening afbetalen, zijn bruiloft organiseren, een huis kopen en sparen om zijn dochter naar de universiteit te kunnen sturen. De grootste verandering voor Kaelin is dat hij nu niet hoeft te lenen voor al die dingen.