Deze dingen zullen we missen na de lockdown

Deze dingen zullen we missen na de lockdown

Tijd voor jezelf

Iedereen kreeg een hele hoop vrije tijd tijdens de coronacrisis. Velen zijn aan het bakken geslagen, anderen hebben joggen opgepakt... Kortom, die vrije tijd kan je gebruiken om in jezelf te keren. Rusten en hobby's uitoefenen is tijdens de lockdown veel makkelijker.

Dagen in onze pyjama

Geef maar toe... Ook jij houdt je pyjama langer aan dan het zou mogen. En je hebt volledig gelijk! Waarom zou je een spijkerbroek aantrekken als je toch de hele dag thuis moet zitten? Helaas zal dit niet lang meer duren, soon zal je toch wel weer presentabel moeten zijn voor de buitenwereld.

Don't touch me please!

Het is verboden om elkaars handen te schudden door de verspreiding van het coronavirus. Maar zo vervelend is dit eigenlijk helemaal niet. Met of zonder corona: je weet nooit hoe schoon iemand echt is. Misschien kunnen we die ongemakkelijke coronaboks in stand houden?

Corona is het beste excuus

Je hebt niet altijd zin om naar een feestje of een meeting te gaan. Maar corona is hét beste excuus aangezien er niets georganiseerd mag worden! Je hoeft dan ook helemaal niks af te zeggen! Lekker veel vrije avonden om die nieuwe Netflix-serie te bingewatchen!

Online lifestyle

Hoe fijn is het om nog wat uit te slapen voor je aan het werk gaat? Ons leven is drastisch veranderd tijdens de coronacrisis. Door de lockdown verlopen alle lessen en vergaderingen digitaal. Rol gewoon uit je bed 's ochtends en zet je laptop aan, binnen een paar minuten zit je in de les of meeting.