Derde kampvuur Temptation Island heeft verregaande gevolgen

Derde kampvuur Temptation Island heeft verregaande gevolgen

Bij Lisa en Merijn loopt alles van een leien dakje. Op de beelden ziet zij hoe Pommeline eindelijk haar vriendje mag aanraken. Lisa blijft er bijzonder rustig bij. Merijn krijgt beelden waarop Lisa Karim droogneukt en zich daarna met hem naar de badkamer begeeft. "Moest ik zoiets doen, is het gelijk klaar", reageert Merijn boos.

Herbert wil met Jolien trouwen als de beelden goed zijn. Ook zijn meisje houdt nog steeds van hem, maar dan is er verleidster Saartje. "Ik ben beter dan jouw vriendin", zegt ze. En Herbert vindt dat zijn Jolien erover gaat met haar lesbische trekjes. "Ze loopt daar als een geil hondje", reageert hij verward.

Op haart beurt ziet Rosanna hoe onzeker Niels is over zijn relatie. Die twijfel wordt nog groter wanneer hij de beelden van zijn vriendin bekijkt. Maar voor Rosanna is het echt gedaan.

Jefferson breekt als hij ziet hoe hecht zijn Lize met verleider Ken omgaat. Al zijn hoop verdwijnt als sneeuw voor de zon. Lize is ook klaar met haar 'Jeffie' als ze hem met Natasja ziet. "Hij heeft zijn visje gevonden en ik heb het mijne gevonden. Een paar dagen geleden al."

Wraak

De mannen zinnen op wraak. Terug op hun temptation island laten ze alle remmen los. Merijn gaat zijn boekje te buiten met Pommeline en ook Jefferson laat zich hard gaan in het zwembad. De enige die zich terugtrekt, is Niels. Dat maakt helemaal niets meer uit, want zijn Rosanna duikt tussen de lakens met verleider Alex.