Deco: zo haal je Kerst in huis

Deco: zo haal je Kerst in huis

Daft bal

Waarom hang je dit jaar niet eens de twee iconische helmen van Daft Punk in je boom? Het Franse duo heeft op zijn website een nieuwe lijn gadgets voor de feesten gelanceerd.

42 euro

Gouden lepeltje

Om een donker tafelkleed extra in de verf te zetten, gaat er niets boven het vergulde servies van Menella. C'est chic!

35 euro voor 4 stuks

In de living, met een kandelaar...

Bij Zara Home vind je een heel assortiment tafeldecoratie. Zoals deze keramische kandelaar in de vorm van een tak. Voor een warme en gezellige toets.

17,99 euro

Metalen kerstboom

Het Italiaanse merk Alessi nam designers Michel Boucquillon en Donia Maaoui onder de arm voor deze miniatuurkerstboom, perfect voor kleine ruimtes. Verkrijgbaar in rood, metaal en wit.

Vanaf 105 euro

Gouden draad

Habitat denkt ook aan kleine interieurs, met deze boom in goud metaal. Inclusief haakjes voor kerstballen en andere decoratie.

35 euro

Met of zonder handen?

Eet je ze nu met of zonder je handen? De eeuwige aspergevraag. Harrod's blijft neutraal en hangt ze in een bosje rauw in je boom.

13,98 euro op harrods.com

Een blauwe Kerst

Voor de eindejaarsfeesten schuift Alessi het traditionele rood en groen aan de kant en hult het zijn kerstversiering in een elegant, geraffineerd blauw, met de collectie Blue Christmas.

17 euro

In de sterren geschreven

Met deze lichtslinger van STRALA kan je je fantasie de vrije loop laten. Elke vorm is mogelijk. Waarom niet als dennenboom tegen je muur?

10 euro

Light licht

Een chique, rustieke kaars hoeft niet veel te kosten. Bedankt Hema!

4 euro