De opnames van 'Dertigers' gaan binnenkort van start

De opnames van 'Dertigers' gaan binnenkort van start

Door de coronacrisis werden de opnames van het nieuwe seizoen voor onbepaalde tijd uitgesteld. Nu is beslist om op 6 juli te hervatten, amper enkele weken later dan voorzien. De opnames zullen gebeuren op basis van het protocol dat binnen de productiesector is afgesproken, en met respect voor alle veiligheidsmaatregelen.

De vertraging bij de opnames zal geen impact hebben voor de geplande uitzenddatum. Seizoen drie komt in het voorjaar van 2021 op de buis. "Heel fijn dat we opnieuw mogen draaien", reageert actrice Kim Van Oncen, Saartje in 'Dertigers', bij Marathonradio op MNM.

Eén intiem contact

"Het zal er anders aan toe gaan dan we gewend waren. Maar nu we allemaal in bubbels van 10 mogen zitten, is er weer veel mogelijk. Als we privé allemaal wat voorzichtig en verantwoordelijk zijn, dan kunnen we in die groep van 10 ons werk doen", vervolgt ze.

"We mogen opnieuw met één persoon close contact hebben. Ik weet al met wie dat in mijn geval zal zijn", aldus Van Oncen. Waarschijnlijk zal dat Yannick De Coster zijn, de acteur die Pieter vertolkt, haar lief in de serie.