De manier waarop vrouwen hun bh aandoen, zegt iets over hun persoonlijkheid

De manier waarop vrouwen hun bh aandoen, zegt iets over hun persoonlijkheid

Dat stelt Patti Wood, een experte op vlak van lichaamstaal en mensenlijk gedrag. “Er zijn vier verschillende persoonlijkheidstypes – de beïnvloeder, de supporter, de voortrekker en de voorzichtige – en zij pakken de dingen allemaal op een unieke manier aan”, stelt Wood.

Als je je hb vooraan vast doet en vervolgens ronddraait, ben je een ‘beïnvloeder': je valt graag op en wordt graag geapprecieerd en uitgedaagd. Je ziet er bovendien altijd op je best uit. De keerzijde is dan wel dat je je snel verveelt.

Als je je bh op je rug sluit, ben je een ‘supporter': je houdt vast aan tradities en doet wat er van je verwacht wordt. Je bent sociaal en een goede luisteraar, maar houdt niet van verandering.

Draag je een bh die je vooraan moet sluiten, dan ben je een ‘voortrekker': je bent efficiënt en verliest niet graag tijd. Anderzijds heb je het moeilijk om zaken los te laten en hou je zelf graag de touwtjes in handen.

Sluit je je bh nog voor je hem aandoet en trek je hem over je hoofd, dan ben je ‘voorzichtig': je houdt ervan de dingen meteen goed aan te pakken, dus denk je eerst na voordat je actie onderneemt. Daarnaast hou je er niet van om in het midden van de belangstelling te staan.

 

https://www.facebook.com/SOML/photos/a.586077764869975.1073741828.571035253040893/702600873217663/?type=1