De 5 beste WK-apps

De 5 beste WK-apps

Vroeger luisterden voetbalfans naar de radio of keken ze naar de televisie als de Wereldbeker voetbal bezig was, tegenwoordig kan je alles ook op internet volgen. Er zijn heel veel apps om het WK voetbal op de voet te volgen en geen moment te missen, maar welke zijn nu echt goed? Wij hebben er  5 op een rijtje gezet.

FIFA app

App van de organisatie van de Wereldbeker, die moét wel goed zijn. Via de app kan je foto-reportages en filmpjes bekijken van alle deelnemers en mis je geen enkel hoogtepunt van het WK.

 

Sporza app

De app van VRT is heel erg populair. Met de app kan je zelf wedstrijden bekijken en ook herbekijken. Daarnaast is het mogelijk om statistieken te bestuderen van alle spelers en alle landen. Bovendien zijn  er ook verschillende livestreams van verschillende camerastandpunten. Je kan kijken naar de belangrijkste spelers op het veld of naar de bank.

 

Football Meister

Weddenschappen zijn hot, er wordt veel gegokt dit WK. Soms kunnen die weddenschappen iets te ingewikkeld zijn, dat is niet het geval bij Football Meister. Je hoeft er alleen winst, gelijkspel of verlies in te vullen per wedstrijd. Je antwoorden kun je baseren op aanbevelingen vanuit sociale media en voorspellingen van anderen.

 

theScore

theScore is een uitstekende app die gelijkaardig is aan de Sporza app en de FIFA app maar die nog een leuk extraatje heeft. De ‘goal tracker' functie: zo weet je waar welke goal gescoord is, vanaf hoeveel meter afstand en door wie. Leuk en handig om te weten.

 

Virtueel Panini album

Een virtueel Panini album, gelijkaardig aan het echte album uiteraard. Met deze app krijg je dagelijks drie virtuele pakjes met voetbalplaatjes die je in je album kunt plakken. Wat doe je dan als je dubbele kaartjes hebt? Die kan je op de ruilstapel gooien om ze om te ruilen voor andere prentjes. Hiervoor kan je een nieuwe ruilgroep aanmaken voor jou en je vrienden of je aansluiten bij een ruilgroep die al bestaat.