Broer en zus trouwen na geheime relatie van tien jaar

Broer en zus trouwen na geheime relatie van tien jaar

De Amerikaanse Debby Zutant en Joe hebben delen dezelfde vader, maar dat hebben ze voor meer dan 30 jaar niet geweten. Pas toen Debby een privédetective inschakelde kwam ze te weten wie haar biologische ouders waren. Haar vader toonde op zijn beurt een foto van de toen 23-jarige Joe. "Plots keek ik in de ogen van de man met dezelfde ogen als die van mijn vader."

Liefde op het eerste gezicht 

Toen ze Joe contacteerde, voelde het naar eigen zeggen liefde op het eerste gezicht. "Voor de eerste keer in mijn leven, voelde ik me als een volledige persoon. Het was alsof we twee ontbrekende stukjes van een puzzel waren die eindelijk samen kwamen." De liefde bleek al snel wederzijds te zijn en was het begin van een passionele relatie.

Getrouwd 

Het koppel dat al sinds 2003 een relatie heeft, kreeg van hun hechte vrienden overwegend positieve reacties. Maar toch hebben ze gewacht tot na het overlijden van hun vader in 2014 om naar buiten te komen met hun relatie. "Ik was een zenuwinzinking nabij toen ik het mijn familie vertelde, maar blijkbaar wisten de meesten al wat er aan de hand was, aldus Debby. "Uiteindelijk wilden ze gewoon dat we gelukkig waren."

De liefde tussen het koppel was zo groot dat ze twee jaar geleden besloten in het huwelijksbootje te stappen. De plechtigheid was niet zonder risico want in Amerika is het illegaal om met familie te trouwen. Je kan een gevangenisstraf van 15 jaar en een boete van 20.000 krijgen. Debby besloot om met het verhaal naar buiten te komen om het taboe van genetische aantrekkingskracht te doorbreken. Uiteindelijk heeft ze ook spijt dat ze er nooit met haar vader heeft over gesproken. "Hij zou gewoon gewild hebben dat ik gelukkig was."