Britse serieverkrachter misbruikte wellicht 190 mannen, tot levenslang veroordeeld

Britse serieverkrachter misbruikte wellicht 190 mannen, tot levenslang veroordeeld

Uit de video-opnames bleek dat de dader in de vroege ochtend op zoek ging naar slachtoffers, vaak in de buurt van nachtclubs. De meeste slachtoffers waren rond de 20, dronken en alleen. Hij beloofde zijn slachtoffers bij hem thuis een drankje of een slaapplek, of de mogelijkheid hun gsm op te laden. Daar verdoofde hij de mannen en filmde hen terwijl hij hen verkrachtte.

Seksuele fantasie

De zaak is de grootste verkrachtingszaak ooit in Groot-Brittannië. Op basis van de opnames die Sinaga maakte, vermoedt de politie dat hij ongeveer 195 mannen verkrachtte. 70 van zijn slachtoffers konden nog niet geïdentificeerd worden.

Tijdens het proces zei Sinaga dat de andere mannen hem met een seksuele fantasie hielpen, door te doen alsof ze dood waren tijdens de seks. De aanklager noemde die uitlatingen belachelijk.

Trofeeën

De meeste mannen verlieten het appartement van de man zonder te weten dat ze verkracht waren. Sinaga hield wel vaak hun portefeuilles of horloges als trofee.

De man werd in 2017 gepakt: een van slachtoffers werd wakker tijdens een verkrachting, stal Sinaga's gsm en ging ermee naar de politie. Hij woonde in een flat vlak bij de bekende nachtclub Factory.

In juni kreeg hij al levenslang in een ander proces.

Meest gelezen
 1. rodanyathumb

  ‘Temptation’-Rodanya bevallen van tweede kindje

 2. oliviathumb

  Familie van Olivia Rodrigo ongerust: «Dat kan ze toch ook zonder haar borsten te tonen!?»

 3. coronathumb

  Biostatisticus: «Omikron minder ziekmakend? Dat is quatsch»

 4. giorgio-trovato-876NP3npUMc-unsplash

  Van deze ingeburgerde toiletgewoonte krijg je aambeien

 5. Instagram @candice.martens

  Candice uit ‘Blind Getrouwd’ bereikt nieuwe mijlpaal: «Het is helemaal Candice!»